Čas
Kurzy
1.01
1000

Torino – Juventus: 2

13.04.2024 18:00,
pic

Historicky 208. soutěžní Derby della Mole uvidí fanoušci Turína, který přivítá v sobotu v podvečer svého úhlavního rivala Juventus. Domácí Granata v minulém kole utrpěli prohru 2:3 v Empoli, která jim znovu zkomplikovala boj o evropské poháry, zatímco Juventus navázal na pohárovou výhru nad Laziem a po výsledku 1:0 slavil tři body z utkání proti Fiorentině.

Turín je šest bodů od šestého místa, což ho stále drží ve hře o poháry. Sráží ho však nekonzistentnost výsledků, protože doma udržel v posledních šesti vystoupeních hned pět čistých kont (3-2-1). O jeho síle na Stadio Olimpico pak vypovídá i to, že zde v tomto ročníku dostal jen osm branek.

Juventus minule porazil Fiorentinu 1:0 díky gólu obránce Gattiho, a zapsal tak druhé vítězství s čistým kontem v řadě poté, co předtím vyhrál jen jednou z devíti pokusů. Tým kouče Allegriho možná nepřesvědčil, ale udělal velký krok k postupu do Ligy mistrů, kdy se mu podařilo zlomit sérii špatných výsledků. A málo vstřelených branek není překážkou, protože pět z posledních šesti venkovních derby o Turín vyhrál výsledkem 1:0 (5-1-0).

💰 Na co vsadit:

Historie hovoří jasně. Turín dokázal z posledních 37 vzájemných zápasů vyhrát jen jediný, přičemž hned v 28 případech prohrál (1-8-28). Juventus zkrátka duely s městským rivalem zvládá nehledě na svou aktuální formu.

👇 Doporučení:

7/10